Hösten 2022  

4/10 Uppsala, UKK FÅTAL

5/10 Västerås, Konserthus

6/10 Eskilstuna, Lokomotivet

7/10 Nyköping, Culturum SLUTSÅLT

8/10 Linköping, Crusellhallen

9/10 Norrköping, De Geer 

19/10 Sundsvall, Tonhallen - OBS! Gunilla

ersätts av Therese Löf

20/10 Skellefteå, Sara Kulturhus

21/10 Luleå, Kulturens hus

22/10 Umeå, Idun

23/10 Gävle, Konserthus

26/10 Jönköping, Spira FÅTAL

27/10 Kalmar, Kalmarsalen

28/10 Karlskrona, Konserthusteatern

29/10 Lund, Stadsteater SLUTSÅLT

30/10 växjö, Konserthus SLUTSÅLT

1/11 Stockholm, Oscarsteatern FÅTAL

2/11 Borås, Åhaga

3/11 Örebro, Conventum

4/11 Halmstad, Teater FÅTAL

5/11 Vara, Konserthus FÅTAL

6/11 GBG, Lorensbergsteatern FÅTAL

10/11 Falun, Magasinet FÅTAL

11/11 Bollnäs, Kulturhus

12/11 Härnösand, Teater SLUTSÅLT

13/11 Östersund, PB Hallen SLUTSÅLT

Du kan också boka hotellpaket med billjetter direkt via vår samarbetspartner Nöjesresor.se

THANK YOU FOR THE MUSIC – EN HYLLNING TILL BJÖRN & BENNY

 

Publiksuccén fortsätter under hösten 2022. Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding gör sig redo för att möta publiken igen med showen "Thank You For the Music". Det är hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från bl.a. BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia. Det kommer att bli svårt att sitta still...

 

Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvist och Karin Funk sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner.

 

Det är två av landets mest folkkära kompositörer som tolkas av flera av landets mest folkkära artister. Showen rymmer mycket av det bästa Sverige har att erbjuda. Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och livet bakom kulisserna.

 

Kalle Moraeus – Denna prisbelönte speleman behöver ingen närmare presentation. Kalle är en av våra mest folkkära artister, nära vän till Benny Andersson och även medlem i Benny Andersons orkester (BAO). Kalle var under många år firad programledare för SVT-succéerna ”Så ska det låta” och ”Moraeus med mera” – Kalles egna tv-programserie som sändes åren 2011–2017. Nu senast under 2018 såg vi Kalle kämpa framgångsrikt i TV4:s "Biggest looser VIP".

 

Gunilla Backman – En av våra största musikalartister! Gunilla har spelat många av de tunga rollerna i ett flertal stora musikaler bl.a. Les Misérables, West Side Story, Miss Saigon, Jesus Christ Superstar för att nämna några. 2005 fick hon huvudrollen som Donna i den svenska musikalversionen av Mamma Mia (som Gunilla spelade med i 2005–2007 på Cirkus i Stockholm). För insatsen i Mamma Mia blev hon 2006 tilldelad Guldmasken.

 

Johan Boding – Han känns igen som frontfigur för otaliga succéer med hyllningskonserter till Queen. En som imponerats av Johans sång är Queen-gitarristen och legenden Brian May. Johan sjunger allt från jazz och visor till rock och han har bl.a. deltagit i SVT:s "Så ska det låta" och "Doobidoo". Han har turnerat med "Sol, Vind och Vatten", en hyllningskonsert till Ted Gärdestads låtskatt. Han har även haft roller i flera musikaler och tilldelades Guldmasken 1997 för sin medverkan i Miss Saigon.

Hösten 2022  

5/10 Stockholm, Intiman

7/10 Grängesberg, Cassels

8/10 Gävle, Teater

9/10 Övik, Folkan teatern

13/10 Norrköping, Flygeln

14/10 Nässjö, Piggale

15/10 Borås, Sagateatern

16/10 Linköping, Garden

19/10 Norrtälje, Roslagsskolans Aula

20/10 Falun, Tio14

21/10 Eskilstuna, Teater

22/10 Mjölby, Kulturscenen

23/10 Falkenberg, Stadsteatern

25/10 Malmö, Palladium

27/10 Karlstad, Scalateatern

28/10 Nynäshamn, Folketshus

29/10 Arboga, Medborgarhuset

30/10 Katrineholm, Tallåsskolans Aula

2/11 Karlskrona, Konserthusteatern

3/11 Kalmar, Teater

4/11 Växjö, Teater

5/11 Hässleholm, Kulturhuset

6/11 Skövde, Kulturhuset

Lennie Norman – Gubbvarning Live 2.0

 

Efter över 100 föreställningar med Gubbvarning live och succé över hela landet så är han nu tillbaka!  Lennie Norman är nu aktuell med en helt ny humor föreställning där han fortsätter att skärskåda tiden vi lever i och tar tempen på samtiden. 

Föreställningen bygger vidare på böckerna och tidigare humorshowen Gubbvarning live, böcker som sålts i över 70.000 exemplar och en show som setts av över 30.000 människor!

 Publiken kan förvänta sig en personlig, vass och galet rolig föreställning med en av våra allra mest kända och hyllade stand up komiker.

Eller som UNT beskrev det – Showen är ett långfinger till åldersrasismen och en skrattfest som ger livsmod!

Argare, bittrare men också med underbar självdistans så kommer Lennie Norman bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Publiken kommer att få sig en rejäl omgång med humor, vi kan helt enkelt utlova en Stand Up show av allra högsta klass!

LENNIE NORMAN, musiker och legendarisk ståuppare, gör sig nu äntligen redo att möta publiken igen i den helt nyskrivna föreställningen Gubbvarning 2.0! Gubbvarning live blev hyllad både i press och av publiken.

 

Publikens röster

5 stjärnor och topprecenserad av publiken på ticketmaster!

 

”Helt klart det bästa jag sett/hört på mycket länge. Man känner igen sig och sina nära och kära men ändå lyckas Lennie ha massor av nytänkande!”

 

”Det var inte ens sekunder som inte var roliga, helt fantastiskt!”

 

”Vi tyckte att det var jättebra! Vi skrattade i stort sett oavbrutet i 90 minuter.”

 

”Tack Lennie, du gjorde vår familjekväll fantastisk.”

 

Pressens röster

 

”Lennie Norman är som ett fint vin som blir bättre med åren” – NSD

 

”  En och en halv timme. Bara en man och en mikrofon. Det är imponerande.”

NORRKÖPINGS TIDNINGAR

 

” Plötsligt ligger Lennie Norman steget före oss i publiken. Han briljerar. Skratten blir hjärtliga och applåderna spontana och långa.”

NT

 

”Lennie Norman är charmig med mycket bus i blicken och snackar lätt och ledigt. Det gör aftonen väldigt trivsam”

YSTAD ALLEHANDA

 

Ett långfinger till åldersrasismen och en skrattfest som ger livsmod!

UNT


Hösten 2022  

3/11 Falun tio14

4/11 Linköping, Garden

5/11 Örebro, Hjalmarbergmans teatern

Brolle och Jack Vreeswijk förlänger sin hyllningsturné till Cornelis!


Efter att fått ställa in sin turné när pandemin lamslog världen så kunde Brolle och Jack Vreeswijk äntligen komma ut i höstas och genomföra sin efterlängtade turné ”Visor och Grimaser” som är en hyllning till Jacks bortgångne far Cornelis Vreeswijk.

 

Turnén blev en stor succé, De båda har nu bestämt sig för att göra en förlängning av sitt samarbete i vår.

 Hösten 2022  

Traditionen och publiksuccén fortsätter!

EN STILLA JUL med ANDERS EKBORG 

 

En stilla Jul, är en konserttradition sedan 2010 som föddes av och med Anders Ekborg, en av Sveriges mest framstående sångare.  Anders Ekborg är nu återigen aktuell med succén EN STILLA JUL.  

Tillsammans med de fantastiska musikerna Bengt Magnusson/gitarr, Stefan Nilsson/piano, Thomas Bergqvist/klaviatur och Atida Stahlhammer tar Anders Ekborg med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag i Anders rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.

 

EN STILLA jul har för många blivit en tradition och  ett måste i juletid, har du inte besökt konserten så tycker vi verkligen att du ska ta chansen att göra det! Det kommer bli magiska decemberkvällar runt om i vårt vackra vinterland.

28/11 Kristianstad, Teater

29/11 Tollarp, Västra Vrams Kyrka

30/11 Helsingborg, Gustav Adolfs Kyrka

1/12 Ystad, Teater

2/12 Trelleborg, Lilla Slågarps Kyrka

3/12 Växjö, Teater

7/12 Kungsbacka, Teater

Hösten 2022  

Traditionen och publiksuccén fortsätter!

EN STILLA JUL med ANDERS EKBORG 


Med sig som gäst har Anders en av Sveriges mest lysande musikalstjärnor Gunilla Backman som gästar i utvalda städer.

 

En stilla Jul som föddes av och med Anders Ekborg, en av Sveriges mest framstående sångare är en konserttradition sedan 2010.

Efter ett längre pandemiuppehåll är Anders Ekborg återigen äntligen aktuell med succén EN STILLA JUL.  

Tillsammans med musikerna Bengt Magnusson/gitarr, Stefan Nilsson/piano, Thomas Bergqvist/klaviatur och Atida Stahlhammer tar Anders Ekborg med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag i Anders rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.

 

Anders har dessutom i år bjudit med en av våra mest folkkära musikalstjärnor Gunilla Backman som kommer gästa i utvalda städer.

 

EN STILLA jul har för många blivit en tradition och ett måste i juletid, har du inte besökt konserten så tycker vi verkligen att du ska ta chansen att göra det! Det kommer bli magiska decemberkvällar runt om i vårt vackra vinterland.

8/12 Lysekil, Kyrka

9/12 Uddevalla, Östraboteatern

10/12 Göteborg, Oscar Fredriks Kyrka

12/12 Malmö, S:t Johannes Kyrka

14/12 Nässjö, Flisby Kyrka

15/12 Vimmerby, Kyrka

16/16 Falköping, Broddetorps kyrka

20/12 Furudal, Ore Kyrka

21/12 Sala, Kristina Kyrka

22/12 Stockholm, Gustav Vasa Kyrka

WE BELIEVE IN EVENTS

AND CONCERTS

MT Live AB är ett event bolag med inriktning på live musik och turnéproduktion.  Vi arbetar med turnéer och shower runt om i hela Sverige.


Vi är en helhetslösning för våra uppdragsgivare, vi ordnar allt inom ljud, ljus, tekniker, arenabokning, planering, turnéledare, marknadsföring, pr, biljetthantering mm. Vi använder oss av professionella samarbetspartners med stor erfarenhet i branschen.


Den största delen i verksamheten är egna produktioner men vi jobbar också på konsultbasis för andra aktörer inom nöjesindustrin.