Våren 2023  

4/3 Uddevalla, Östraboteatern

5/3 Vara, Konserthus FÅTAL

8/3 Stockholm, Rival FÅTAL

9/3 Gävle, Teater FÅTAL

10/3 Eskilstuna, Lokomotivet

15/3 Lund, Stadsteater

16/3 Ystad, Teater FÅTAL

17/3 Kristianstad, Kulturkvarteret FÅTAL

18/3 Varberg, Nöjeshallen FÅTAL

19/3 Örebro, Hjalmarbergman teatern

QUEENS 

 

EN STORSLAGEN SHOW MED DE STÖRSTA HITSEN AV QUEEN!

 

Lagom till 50-årsjubiléet av inspelningen av gruppen Queens legendariska debutskiva har det nu blivit dags att på ett helt nytt sätt hylla den legendariska gruppen. 

 

Bandets låtskatt behöver ingen närmare presentation och oändliga är akterna och showerna som med den oefterhärmliga musiken i centrum fortsatt med att sprida bandets musik och anda. 

 

Att hitta en frontperson värdig att axla manteln efter den legendariske Freddie Mercury är ingen enkel uppgift och vi har därför valt att med musiken i fokus istället tolka den med 4 fantastiska sångerskor. 

 

I den 100 minuter långa showen tar våra ”drottningar” sig an musiken på ett sätt som utan att tappa sin igenkännlighet lyfter Queens låtskatt till oanade höjder. Från de mest smäktande balladerna till hitsen som garanterar handklapp och spontandans såväl som allsång. 

 

Välkommen att uppleva Queen på ett helt nytt sätt! 

Detta är nästa nivå, detta är QUEENS! 

 

Medverkande 

Nina Söderquist 

Anna Sahlene 

Anna-Mia Bonde 

Karin Funk 

Kapellmästare Martin Olsson med liveband 

 

 

Nina Söderquist

Slog igenom för den breda massan med vinsten i tv-serien West End Star där hon vann en huvudroll på Londons West End. Med många hundra gig i ryggen, rockturnéer med bl.a. Kee Marcello, gästspel i just Queen-shower med Peter Johansson, medverkande i melodifestivalen och otaliga showproduktioner, har Nina välförtjänt fått smeknamnet Sveriges Rockdrottning.

 

Anna Sahlene

Många år efter sin debut som ”Anna” i ”Alla vi barn i Bullerbyn” har Anna hållit sig kvar som en uppskattad och folkkär artist. Senast i år tog hon sig till final i Estlands melodifestival, samma land hon tävlade för i Eurovision när hon fick sitt internationella genombrott med låten ”Runaway” 2002. Förutom sina hits från både svenska, norska och Estninska melodifestivalen är Anna också en flitigt anlitad röstskådespelare.

 

Anna-Mia Bonde

Kreativ producent för Queens

Multifacetterad sångerska med över 30 års erfarenhet av show, turnéer, musikal och TV. 

Sjungit med och bakom de flesta namnkunniga i landet samt porträtterat Anni-Frid från ABBA över hela världen och tvåfaldigt grammisnominerad ihop med rockpionjärerna ”The Nightflight Orchestra”.  

 

Karin Funk

Utbildad vid Högskolan för scen och musik i Göteborg, har Karin gjort flera framträdande roller i musikaler som Chess, Häxorna i Eastwick och

The Phantom of the opera. Med sin bredd som sångerska, konferencier, producent och kreatör har hon också anlitats för otaliga events och showproduktioner runt hela världen! 

WE BELIEVE IN EVENTS

AND CONCERTS

MT Live AB är ett event bolag med inriktning på live musik och turnéproduktion.  Vi arbetar med turnéer och shower runt om i hela Sverige.


Vi är en helhetslösning för våra uppdragsgivare, vi ordnar allt inom ljud, ljus, tekniker, arenabokning, planering, turnéledare, marknadsföring, pr, biljetthantering mm. Vi använder oss av professionella samarbetspartners med stor erfarenhet i branschen.


Den största delen i verksamheten är egna produktioner men vi jobbar också på konsultbasis för andra aktörer inom nöjesindustrin.