Hösten 2022  

Traditionen och publiksuccén fortsätter!

EN STILLA JUL med ANDERS EKBORG 

 

En stilla Jul, är en konserttradition sedan 2010 som föddes av och med Anders Ekborg, en av Sveriges mest framstående sångare.  Anders Ekborg är nu återigen aktuell med succén EN STILLA JUL.  

Tillsammans med de fantastiska musikerna Bengt Magnusson/gitarr, Stefan Nilsson/piano, Thomas Bergqvist/klaviatur och Atida Stahlhammer tar Anders Ekborg med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag i Anders rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.

 

EN STILLA jul har för många blivit en tradition och  ett måste i juletid, har du inte besökt konserten så tycker vi verkligen att du ska ta chansen att göra det! Det kommer bli magiska decemberkvällar runt om i vårt vackra vinterland.

28/11 Kristianstad, Teater

29/11 Tollarp, Västra Vrams Kyrka

30/11 Helsingborg, Gustav Adolfs Kyrka

1/12 Ystad, Teater

2/12 Trelleborg, Lilla Slågarps Kyrka

3/12 Växjö, Teater

7/12 Kungsbacka, Teater

Hösten 2022  

Traditionen och publiksuccén fortsätter!

EN STILLA JUL med ANDERS EKBORG 


Med sig som gäst har Anders en av Sveriges mest lysande musikalstjärnor Gunilla Backman som gästar i utvalda städer.

 

En stilla Jul som föddes av och med Anders Ekborg, en av Sveriges mest framstående sångare är en konserttradition sedan 2010.

Efter ett längre pandemiuppehåll är Anders Ekborg återigen äntligen aktuell med succén EN STILLA JUL.  

Tillsammans med musikerna Bengt Magnusson/gitarr, Stefan Nilsson/piano, Thomas Bergqvist/klaviatur och Atida Stahlhammer tar Anders Ekborg med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag i Anders rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.

 

Anders har dessutom i år bjudit med en av våra mest folkkära musikalstjärnor Gunilla Backman som kommer gästa i utvalda städer.

 

EN STILLA jul har för många blivit en tradition och ett måste i juletid, har du inte besökt konserten så tycker vi verkligen att du ska ta chansen att göra det! Det kommer bli magiska decemberkvällar runt om i vårt vackra vinterland.

8/12 Lysekil, Kyrka

9/12 Uddevalla, Östraboteatern

10/12 Göteborg, Oscar Fredriks Kyrka

12/12 Malmö, S:t Johannes Kyrka

13/12 Malmö, Glasklart - Biljetter släpps snart

14/12 Nässjö, Flisby Kyrka

15/12 Vimmerby, Kyrka

20/12 Furudal, Ore Kyrka

21/12 Sala, Kristina Kyrka

22/12 Stockholm, Gustav Vasa Kyrka

WE BELIEVE IN EVENTS

AND CONCERTS

MT Live AB är ett event bolag med inriktning på live musik och turnéproduktion.  Vi arbetar med turnéer och shower runt om i hela Sverige.


Vi är en helhetslösning för våra uppdragsgivare, vi ordnar allt inom ljud, ljus, tekniker, arenabokning, planering, turnéledare, marknadsföring, pr, biljetthantering mm. Vi använder oss av professionella samarbetspartners med stor erfarenhet i branschen.


Den största delen i verksamheten är egna produktioner men vi jobbar också på konsultbasis för andra aktörer inom nöjesindustrin.