Hösten 2023

29/11 Karlstad, Scalateatern

30/11 Ljungkile, Åh kyrka

1/12 Gbg, Oscar fredriks kyrka

2/12 Gbg, Oscar fredriks kyrka

3/12 Jönköping, Kulturhuset spira

6/12 Uddevalla, Östraboteatern

7/12 Borås, Gustav adolfs kyrka

8/12 Ystad, Teater

9/12 Växjö, Teater

10/12 Malmö, St johannes Kyrka

13/12 Kungsbacka, Teatern

14/12 Värnamo, Gummifabriken

15/12 Kristianstad, Teater

16/12 Kristianstad, Teater

17/12 Helsingborg, Gustav adolfs kyrka

20/12 Örebro, Hjalmarbergman

21/12 Stockholm, Vasateatern

22/12 Stockholm, Vasateatern


Gunilla Backman gästar Göteborg & Stockholm

Traditionen och publiksuccén fortsätter!

EN STILLA JUL med ANDERS EKBORG ger sig ut på stor Sverigeturné 2023

 

En stilla Jul, är en konserttradition sedan 2010 som föddes av och med Anders Ekborg, en av Sveriges mest framstående sångare.  Anders Ekborg är nu återigen aktuell med succén EN STILLA JUL.  

Tillsammans med de fantastiska musikerna Bengt Magnusson/gitarr, Gustaf Henriksson/piano, Thomas Bergqvist/klaviatur och Anders Ekborg med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag i Anders rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.

 

EN STILLA jul har för många blivit en tradition och ett måste i juletid, har du inte besökt konserten så tycker vi verkligen att du ska ta chansen att göra det! Det kommer bli magiska decemberkvällar runt om i vårt vackra vinterland.

WE BELIEVE IN EVENTS

AND CONCERTS

MT Live AB är ett event bolag med inriktning på live musik och turnéproduktion.  Vi arbetar med turnéer och shower runt om i hela Sverige.


Vi är en helhetslösning för våra uppdragsgivare, vi ordnar allt inom ljud, ljus, tekniker, arenabokning, planering, turnéledare, marknadsföring, pr, biljetthantering mm. Vi använder oss av professionella samarbetspartners med stor erfarenhet i branschen.


Den största delen i verksamheten är egna produktioner men vi jobbar också på konsultbasis för andra aktörer inom nöjesindustrin.