Våren 2024

1/3 Uppsala, UKK

2/3 Stockholm, Berwaldhallen SLUTSÅLT

3/3 Linköping, Konsert & Kongress

5/3 Göteborg, Lorensbergsteatern

6/3 Göteborg, Lorensbergsteatern

7/3 Borås, Åhaga

8/3 Helsingborg, Konserthus FÅTAL

9/3 Alingsås, Alströmerteatern

10/3 Nyköping, Culturum SLUTSÅLT

15/3 Kalmar, Kalmarsalen

16/3 Malmö, Slagthuset

17/3 Karlskrona, Konserthusteatern

20/3 Bollnäs, Kulturhus

21/3 Östersund, Folketshus

22/3 Östersund, Folketshus

23/3 Sundsvall, Tonhallen

24/3 Gävle, Konserthus

Konserten i Alingsås är flyttad från Estrad till Alströmerteatern

Den Svenska Sångboken

 

Efter den makalösa succén med Thank you for the music så har Kalle Moraeus, Gunilla Backman och Johan Boding bestämt sig för att fördjupa samarbetet och ger sig ut på en ny gemensam turné. Denna gång så ska man hylla den svenska sångboken! 

 

Den svenska sångboken är inte bara en hyllning till alla de fantastiska artister och låtskrivare som vårt land har tagit fram, utan är också en resa genom vårt musikaliska arv och den enorma skatt av musik och sång som ligger bevarad där.

 

Förbered er för en kväll fylld av det bästa ur den svenska musikskatten. Publiken kommer få uppleva fantastiska tolkningar av bla Bellman, Evert Taube, Lasse Berghagen, Cornelis Vreeswijk, Ted Gärdestad, Britt Lindeborg, Ulf Lundell till modernare artister och låtskrivare som Mando Diao, Lisa Ekdahl, Eva Dahlgren, Laleh, Håkan Hellström, Veronica Maggio mfl. 

 

Trion kommer backas upp av Mikael ”Nord” Andersson som både sjunger och är gitarrist i showen, denna hyllningsshow som för övrigt innehåller några av de absolut bästa musiker vi har i det här landet, allt under ledning av kapellmästare Johan Granström. Varmt välkomna till en helkväll där vi utlovar mycket glädje, känslor och allsång!

 

 

”Den Svenska Sångboken”

 

Kalle Moraeus, Sång, fiol, gitarr mm

Johan Boding, Sång, gitarr

Gunilla Backman, Sång

Mikael Nord Andersson, Sång, gitarr

Johan Granström, Kapellmästare, bas, kontrabas

Ander Lundkvist, Klaviatur 

Johan Ramsay Löfkrantz, Slagverk

Jörgen Stenberg, percussion

Pelle Grebacken, Blås

Patrik Svedberg, Klaviatur 

WE BELIEVE IN EVENTS

AND CONCERTS

MT Live AB är ett event bolag med inriktning på live musik och turnéproduktion.  Vi arbetar med turnéer och shower runt om i hela Sverige.


Vi är en helhetslösning för våra uppdragsgivare, vi ordnar allt inom ljud, ljus, tekniker, arenabokning, planering, turnéledare, marknadsföring, pr, biljetthantering mm. Vi använder oss av professionella samarbetspartners med stor erfarenhet i branschen.


Den största delen i verksamheten är egna produktioner men vi jobbar också på konsultbasis för andra aktörer inom nöjesindustrin.