Exklucive Dinnershows

 

Dinnershows är något vi på MT live jobbat med under en lång tid men när coronapandemin slog till och blev långvarig så utvecklades konceptet och responsen från både artister och gäster har varit fantastiskt. Det vi tror och är övertygande om är att denna form av underhållning är här för att stanna även efter pandemin. Att få njuta av våra största artister och musiker i ett intimt och avskalat format där dofter, miljö, mat och dryck harmoniserar med musik och sång är vad vi kallar en exklucive experience.

 

 

MT live målsättning är att skapa en unik kväll, ett minne för våra gäster som vi hoppas de bär med sig vidare i livet. Därför ställs det tuffa krav på alla inblandande. Ljud, ljus, mat, dryck, service för både gäster och artister är superviktigt och vi ger alltid hundra procent för att uppnå bästa resultat.

 

 

Vi väljer ut samarbetspartner med stor omsorg och är mycket stolta för det samarbete vi gör med Elite Hotel of Sweden samt alla de fristående hotell och restaurangers ute i landet som vi inlett samarbete med.

 

Några av de artister vi gjort dinnershows turnér med är bla Danny Saucedo, Jill Johnson, Peter Jöback, Ola Salo, Tommy Körberg, Kalle Moraeus, Charlott Perrelli.