Dinnershows är något vi på MT live jobbat med under en lång tid men när coronapandemin slog till och blev långvarig så utvecklades konceptet och responsen från både artister och gäster har varit fantastiskt. Det vi tror och är övertygande om är att denna form av underhållning är här för att stanna även efter pandemin. Att få njuta av våra största artister och musiker i ett intimt och avskalat format där dofter, miljö, mat och dryck harmoniserar med musik och sång är vad vi kallar en exklucive experience.

 

MT live målsättning är att skapa en unik kväll, ett minne för våra gäster som vi hoppas de bär med sig, därför ställs det tuffa krav på alla inblandande. Ljud, ljus, mat, dryck, service för både gäster och artister är superviktigt och vi ger alltid hundra procent för att uppnå bästa resultat. Några av de artister som ingått i vår ”exklucive dinnershow” är bla Tommy Körberg, Danny Saucedo, Ola Salo, Peter Jöback, Jill Johnson mfl

 

Vi väljer ut samarbetspartner med stor omsorg och är mycket stolta för det samarbete vi gör med Elite Hotel of Sweden samt alla de fristående hotell ute i landet som vi inlett samarbete med.

Välkommen till Exclusive Dinner Show - Peter Jöback!


Upplev en av våra största stjärnor, Peter Jöback, i ett format du aldrig tidigare sett! Det blir en kväll där ledorden är intimt, nära och avskalat med mat och musik av toppklass. Under kvällen serveras en härlig trerätters middag. Vår förhoppning är att skapa en kväll där kombinationen av smaker, musik och miljö fyller våra sinnen med välbehövliga intryck. Kom och njut av en kväll där vi får höra flera av Peter Jöbacks största låtar, men också mycket annat som Peter själv valt ut med stor omsorg och noggrannhet. Vi är säkra på att det kommer bli några mycket speciella och magiska kvällar!

Självklart följer vi myndigheternas rekommendationer för att säkerhetsställa att evenemangen är Corona-anpassade. 

 

Bokningsinfo:   Om restriktioner skulle innebära att evenemanget måste ställas in så erbjuds pengarna tillbaka eller biljett till nytt datum. Du som kund väljer vilket alternativ du tycker är bäst. Singel eller bokningar för två personer kan komma att placeras med annat sällskap beroende på plats tillgång.

 

Produced by MT Live


Gottskär Hotell


Onsala 5, 6 & 7 Aug 2021


Biljetter: Gottskär


-----


Elite Hotels


GÖTEBORG 20 & 21 aug 2021

KARLSTAD 26, 27 & 28 aug 2021


Biljetter: elite.se/peterjobackVälkommen till Exclusive Dinner Show - Ola Salo!


Upplev en av våra största stjärnor, Ola Salo, i ett format du aldrig tidigare sett! Det blir en kväll där ledorden är intimt, nära och avskalat med mat och musik av toppklass. Under kvällen serveras en härlig trerätters middag och vår förhoppning är att skapa en kväll där kombinationen av smaker, musik och miljö fyller våra sinnen med välbehövliga intryck. Kom och njut av en kväll där vi på nära håll få lära känna artisten Ola Salo som tillsammans med sin pianist gör något helt unikt!

 

Självklart följer vi myndigheternas rekommendationer för att säkerhetsställa att evenemangen är Corona-anpassade. Om restriktioner skulle innebära att evenemanget måste ställas in så erbjuds pengarna tillbaka eller biljett till nytt datum. Du som kund väljer vilket alternativ du tycker är bäst. Singel eller bokningar för två personer kan komma att placeras med annat sällskap beroende på plats tillgång.

 

Produced by MT LiveMarstrands Havshotell


Marstrand 1, 2 & 3 Juli 2021


Biljetter: Marstrand


-----


Åsby Hotell & Konferens


Hallstahammar 8, 9, & 10 Juli 2021


Biljetter: Hallstahammar


-----


Kulturhuset Skagerack


Strömstad 15, 16 & 17 Juli 2021


Biljetter: Strömstad


-----


Gottskär Hotell


Onsala 21, 22, 23 & 24 Juli 2021


Biljetter: Gottskär


-----


Havsbadet


Lysekil 29, 30, & 31 Juli 2021


Biljetter: Lysekil


-----


Slottshotellet i Kalmar


Kalmar 5 & 6 Aug 2021


Biljetter: Kalmar


-----


Varbergs Stadshotell & Asia Spa


Varberg 7, 8 & 9 okt 2021


Biljetter: VarbergVälkommen till Exclusive Dinner Show - CHARLOTTE PERRELLI!


Upplev en av våra största stjärnor, Charlotte Perrelli, i ett format du aldrig tidigare sett! Det blir en kväll där ledorden är intimt, nära och avskalat med mat och musik av toppklass. Under kvällen serveras en härlig trerätters middag i vår Spegelsal där vi skapat en helhet av smaker, musik och miljö som gör detta till en oförglömlig kväll.

Välkommen att njuta av en show där vi får höra flera av Charlotte Perrellis största hits, men också mycket annat som Charlotte själv valt ut med stor omsorg och noggrannhet. Med sig har hon sina två fina musiker som bjuder på en bred repertoar, allt från finstämda favoriter till de odödliga klassikerna och såklart senaste Mellosuccén - Still Young ...

En varm kväll med mycket skratt, glädje och inblick bakom scenen i fokus.


Produced by MT LiveVarbergs Stadshotell & Asia Spa


Varberg 12 & 13 nov 2021


Biljetter: Varberg