Exclusive Dinnershows


Dinnershows är något vi på MT live jobbat med under en lång tid. Att få njuta av våra största artister och musiker i ett intimt och avskalat format där dofter, miljö, mat och dryck harmoniserar med musik och sång är vad vi kallar en exklucive experience.


Vi väljer ut samarbetspartner med stor omsorg och är mycket stolta för det samarbete vi gör med Elite Hotel of Sweden samt alla de fristående hotell och restaurangers ute i landet som vi inlett samarbete med.


Några av de artister vi gjort dinnershows turné med är bla Danny Saucedo, Jill Johnson, Peter Jöback, Ola Salo, Tommy Körberg, Kalle Moraeus, Charlott Perrelli mfl.

 

OLA SALO – EXKLUCIVE DINNERSHOW

 

MT Live presenterar en stor upplevelse i litet format. En av Sveriges främsta artister, Ola Salo tillsammans med vännen och pianisten Christopher Dominique bjuder publiken på en unik musikafton med intimitet och spontanitet i centrum.

Den minimala sättningen ger fullt utrymme för improvisation och infall vilket gör varje föreställning olik den andra.

 

Ola varvar egna låtar från hela sin karriär med sånger från hans favoritartister och bjuder däremellan på reflektioner och berättelser. Det blir både humor och allvar, tänkvärdheter och galenskap. Missa inte denna chans att få möta denna mångsidiga artist i det mest personliga och avskalade format han någonsin bjudit på.

Produced by MT Live

 

Medverkande: Ola Salo & Christopher Dominique

17/3 Stadshotell Asian Spa, Varberg SLUTSÅLT

18/3 Stadshotell Asian Spa, Varberg SLUTSÅLT

31/3 Elite stora Hotellet, Jönköping FÅTAL

1/4 Elite stora Hotellet, Jönköping SLUTSÅLT

15/4 Elite stora Hotellet, Örebro SLUTSÅLT

12/5 Klockargården, Tällberg

13/5 Klockargården, Tällberg FÅTAL

26/5 Elite Grand, Norrköping

27/5 Elite Grand, Norrköping

27/6 Kackelstugan, Öland SLUTSÅLT

28/6 Kackelstugan, Öland SLUTSÅLT

29/6 Kackelstugan, Öland SLUTSÅLT

30/6 Kackelstugan, Öland SLUTSÅLT

3/7 Strandbaren, Idöborg

13/7 Havshotellet, Marstrand

14/7 Havshotellet, Marstrand

15/7 Nösunds Havshotell, Nösunds SLUTSÅLT

16/7 Nösunds Havshotell, Nösunds SLUTSÅLT

27/7 Gottskär Hotell, Onsala 

28/7 Gottskär Hotell, Onsala SLUTSÅLT

29/7 Gottskär Hotell, Onsala SLUTSÅLT

6/10 kajskjul8, GBG

7/10 kajskjul8, GBG

20/10 kajskjul8, GBG

21/10 kajskjul8, GBG


PETER JÖBACK - EXCLUSIVE DINNER SHOW

MED PIANIST RICKARD NILSSON.


Upplev en av våra största stjärnor, Peter Jöback, i ett format du aldrig tidigare sett! Det blir en kväll där ledorden är intimt, nära och avskalat med musik av toppklass. Kom och njut av en kväll där vi får höra flera av Peter Jöbacks största låtar, men också mycket annat som Peter själv valt ut med stor omsorg och noggrannhet. Vi är säkra på att det kommer bli några mycket speciella och magiska kvällar!

Produced by MT Live

5/5 Nösunds Havshotell, Nösunds

6/5 Nösunds Havshotell, Nösunds SLUTSÅLT

18/5 Kackelstugan, Öland SLUTSÅLT

19/5 Kackelstugan, Öland SLUTSÅLT

20/5 Kackelstugan, Öland SLUTSÅLT

21/5 Kackelstugan, Öland EXTRA


Niklas Strömstedt – Dinnershow


En ljuvlig julidag, några skrönor, diverse akustiska gitarrer, ett piano, en fiol,  och ett gäng låtar som skapat minnen och minnen som skapat låtar. Ja, ungefär så härligt blir det när pop-giganten Niklas Strömstedt kommer att besöka Fridas i Varberg 15 juli!

 

Så gör dig redo för fantastisk musik, fantastisk mat och dryck. En dinnershow av finaste sort.

 

Helt enkelt ett oförglömlig sommarkväll!

 

Medverkande:

Niklas Strömstedt – Piano och Gitarr

Sara Niklasson – Gitarr, Fiol och Mandilin

15/7 Varberg, Fridas resturanger


Succéshowen ”Queens - en hyllning till Queen” gästar Kajskjul 8!


Efter vårens hyllade publik och kritikerrosade turné runt om i landet är det nu klart att ”Queens - en hyllning till Queen” gästar Kajskjul 8 i höst. Det blir två exklusiva shower i Göteborg lagom till 50-årsjubiléet av inspelningen av Freddie Mercury´s och Queens debutskivan. Fyra av landets främsta sångerskor Nina Söderquist, Anna Sahlene, Karin Funk och Anna-Mia Bonde fortsätter att hylla den legendariska gruppen med ett helt nytt grepp.


”Drottningarna gör en lysande och genialisk tolkning av Queens låtskatt”, Bohuslänningen.

”Det är verkligen ett otroligt drag i salongen”, Eskilstuna Kuriren.

”Det är en fröjd att lyssna på!”, 5/5 På Scen.
”Det är magiskt… får håren på armarna att resa sig och när sista tonen ebbat ut jublar publiken”, 4/5 Du i Fokus.


Queens - en hyllning till Queen” är en hyllning till legendariske Freddie Mercury och Queen tolkas av fyra kvinnliga vokalister Nina Söderquist, Anna Sahlene, Karin Funk och Anna-Mia Bonde. Tillsammans med kapellmästare Martin Olsson och musiker ur den absoluta sverigeeliten utlovas en musikalisk och visuell upplevelse som går utanför vad man traditionellt förknippar med originalet. Showen tar sig an musiken på ett sätt som utan att tappa sin igenkännlighet lyfter Queens låtskatt till oanade höjder. Från de mest smäktande balladerna till hitsen som garanterar såväl allsång som spontandans.

-Vi är alla uppväxta med musiken, det är en mäktig låtskatt vi ska välja ur och en ära att tillsammans med vårat fantastiska band ta några av världens bästa låtar vidare i vår speciella och egna tolkning på ett nytt överraskande sätt, detta kommer att bli så häftigt och så roligt att gästa Kajskjul 8 i Göteborg, säger Nina, Anna, Karin och Anna-Mia sjungandes i kör.


Nina Söderquist - Slog igenom för den breda massan med vinsten i tv-serien West End Star där hon vann en huvudroll på Londons West End. Med många hundra gig i ryggen, rockturnéer med bl.a. Kee Marcello, gästspel i just Queen-shower med Peter Johansson, medverkande i melodifestivalen och otaliga showproduktioner, har Nina välförtjänt fått smeknamnet Sveriges Rockdrottning.


Anna Sahlene - Många år efter sin debut som ”Anna” i ”Alla vi barn i Bullerbyn” har Anna hållit sig kvar som en uppskattad och folkkär artist. Senast i år tog hon sig till final i Estlands melodifestival, samma land hon tävlade för i Eurovision när hon fick sitt internationella genombrott med låten ”Runaway” 2002. Förutom sina hits från både svenska, norska och Estninska melodifestivalen är Anna också en flitigt anlitad röstskådespelare.


Anna-Mia Bonde - Multifacetterad sångerska med över 30 års erfarenhet av show, turnéer, musikal och TV. Hon har sjungit med och bakom de flesta namnkunniga artisterna i landet samt porträtterat Anni-Frid från ABBA över hela världen och tvåfaldigt grammisnominerad ihop med rockpionjärerna ”The Nightflight Orchestra”. Kreativ producent för Queens,


Karin Funk - Utbildad vid Högskolan för scen och musik i Göteborg, har Karin gjort flera framträdande roller i musikaler som Chess, Häxorna i Eastwick och Sweeney Todd. Med sin bredd som sångerska, konferencier, producent och kreatör har hon också anlitats för otaliga events och showproduktioner runt hela världen! Karin har också släppt två singlar under eget namn.

Kapellmästare Martin Olsson med liveband.

23 & 30/9  GBG, Kajskul 8


WE BELIEVE IN EVENTS

AND CONCERTS

MT Live AB är ett event bolag med inriktning på live musik och turnéproduktion.  Vi arbetar med turnéer och shower runt om i hela Sverige.


Vi är en helhetslösning för våra uppdragsgivare, vi ordnar allt inom ljud, ljus, tekniker, arenabokning, planering, turnéledare, marknadsföring, pr, biljetthantering mm. Vi använder oss av professionella samarbetspartners med stor erfarenhet i branschen.


Den största delen i verksamheten är egna produktioner men vi jobbar också på konsultbasis för andra aktörer inom nöjesindustrin.