Dinnershows är något vi på MT live jobbat med under en lång tid men när coronapandemin slog till och blev långvarig så utvecklades konceptet och responsen från både artister och gäster har varit fantastiskt. Det vi tror och är övertygande om är att denna form av underhållning är här för att stanna även efter pandemin. Att få njuta av våra största artister och musiker i ett intimt och avskalat format där dofter, miljö, mat och dryck harmoniserar med musik och sång är vad vi kallar en exklucive experience.

 

MT live målsättning är att skapa en unik kväll, ett minne för våra gäster som vi hoppas de bär med sig, därför ställs det tuffa krav på alla inblandande. Ljud, ljus, mat, dryck, service för både gäster och artister är superviktigt och vi ger alltid hundra procent för att uppnå bästa resultat. Några av de artister som ingått i vår ”exklucive dinnershow” är bla Tommy Körberg, Danny Saucedo, Ola Salo, Peter Jöback, Jill Johnson mfl

 

Vi väljer ut samarbetspartner med stor omsorg och är mycket stolta för det samarbete vi gör med Elite Hotel of Sweden samt alla de fristående hotell ute i landet som vi inlett samarbete med.

Välkommen till Exclusive Dinner Show - Peter Jöback!


Upplev en av våra största stjärnor, Peter Jöback, i ett format du aldrig tidigare sett! Det blir en kväll där ledorden är intimt, nära och avskalat med mat och musik av toppklass. Under kvällen serveras en härlig trerätters middag i hotellets festvåning och vår förhoppning är att skapa en kväll där kombinationen av smaker, musik och miljö fyller våra sinnen med välbehövliga intryck. Kom och njut av en kväll där vi får höra flera av Peter Jöbacks största låtar, men också mycket annat som Peter själv valt ut med stor omsorg och noggrannhet. Vi är säkra på att det kommer bli några mycket speciella och magiska kvällar!

Självklart följer vi myndigheternas rekommendationer för att säkerhetsställa att evenemangen är Corona-anpassade. Elite Hotels förbehåller sig rätten att återbetala de biljetter som bokats utöver 50 platser, om regeringens förordningsändringar som föreslagits träda i kraft den 1 oktober 2020, uteblir.

Produced by MT Live & Elite Hotels of Sweden


KARLSTAD 26, 27 & 28 aug 2021

GÖTEBORG 21 & 22 maj 2021


Biljetter: elite.se/peterjoback


GOTTSKÄR HOTELL  18, 19 & 20 MAJ


Biljetter: Gottskär