Hösten 2023

10/11 Värnamo, Gummifabriken

11/11 Nyköping, Teater

WOMEN OF COUNTRY


Alexzandra Wickman & The Wildwodd Dreamers Band


En av Sveriges mest lysande countrystjärnor Alexzandra Wickman beger sig i höst ut på sin första egna turné "Women of Country". Alexzandra debuterade i Melodifestivalen 2018 och presenterade sig även för hela svenska folket som expertcoach i "Stjärnornas Stjärna”. Hon har sedan dess medverkat otaliga gånger i både Nyhetsmorgon, Bingolotto och SVT Go'kväll med sina egna låtar. Med sin story telling och sitt drömska sound har Alexzandra på kort tid blivit en av Sveriges främsta countrystjärnor. Till turnén "Women of Country" har Alexzandra Wickman med sig sitt femmannaband med Sveriges främsta countrymusiker där de stora kvinnliga countrystjärnorna kommer att hyllas med några av världens största och främsta countrylåtar! Förbered er på en sprakande varm och glittrande helkväll med fantastiska tolkningar av bland andra Dolly Parton, Shania Twain, Faith Hill och mycket mer som får publiken att drömma sig bort till Nashvilles fantastiska värld. Turnépremiär blir det i Värnamo den 10 november, några av bandmedlemmarnas hemstad och sedan Alexzandras hemstad Nyköping den 11 november.


Alexzandra Wickman har under senare år medverkat i ett flertal TV och radioproduktioner i SVT, TV4, Sveriges Radio, samt Sveriges nya

countryradiostation Go Country. Under 2022 var hon en avhuvudartisterna i succén ”Från Orsa till Nashville” där hon turnerade tillsammans med Kalle Moraeus och Doug Seegers. Med sin story telling och sitt drömska sound har Alexzandra kommit att bli en av

våra största countrystjärnor. Countrymusiken trollband henne som liten när hon lyssnade på LP skivor med country- och bluegrassmusik

och hon somnade varje kväll till tonerna av mandolin och banjo. Hon är utbildad vid The Royal College Of Music i Stockholm, samt praktisk utbildning i Nashville, där hon varit ett flertal gånger och spelat in sin musik med några av de främsta producenter och musiker som Nashville har att erbjuda.


The Wildwood Dreamers Band består av:

Johan Borgh: Electric Guitar, Slide Guitar, Pedal Steel

Julius Bogren: Acoustic Guitar, Banjo, Mandolin, Pedal Steel, Dobro

Manfred Hulebo: Keys

Jonas Lindberg: Bass

Karl-Johan Wigander: Drums

WE BELIEVE IN EVENTS

AND CONCERTS

MT Live AB är ett event bolag med inriktning på live musik och turnéproduktion.  Vi arbetar med turnéer och shower runt om i hela Sverige.


Vi är en helhetslösning för våra uppdragsgivare, vi ordnar allt inom ljud, ljus, tekniker, arenabokning, planering, turnéledare, marknadsföring, pr, biljetthantering mm. Vi använder oss av professionella samarbetspartners med stor erfarenhet i branschen.


Den största delen i verksamheten är egna produktioner men vi jobbar också på konsultbasis för andra aktörer inom nöjesindustrin.