Hösten 2023

10/11 Värnamo, Gummifabriken

11/11 Nyköping, Teater

12/11 Norrköping, Flygeln

14/11 Stockholm, Scalateatern

15/11 Vara, Konserthus

16/11 Karlstad, Scalateatern

WOMEN OF COUNTRY


Alexzandra Wickman & The Wildwodd Dreamers Band


Alexzandra Wickman, från sommaridyllen Nävekvarn i Södermanlands djupaste skogar, har med sin storytelling och sitt drömska sound kommit att bli en av våra största countrystjärnor på senare år. Countrymusiken trollband henne som liten när hon lyssnade på LP skivor med Country- och Bluegrassmusik och hon somnade varje kväll till tonerna av mandolin och banjo.


Alexzandra är utbildad vid The Royal College Of Music i Stockholm, samt praktisk utbildning i Nashville, där hon varit ett flertal gånger och spelat in sin musik med några av de främsta producenter och musiker som Nashville har att erbjuda. 


Vi har under senare år sett och hört henne i ett flertal tv- och radioproduktioner i SVT, TV4 Sveriges Radio, samt Sveriges nya countryradiostation Go Country. Under 2022 var hon en av huvudartisterna i succén ”Från Orsa till Nashville” där hon turnerade tillsammans med Kalle Moraeus och Doug Seegers. 


Alexzandra Wickman har nu samlat några av Sveriges bästa countrymusiker för att ge sig ut på sin första egna turné med The Wildwood Dreamers Band, en turné där de stora kvinnliga countrystjärnorna kommer att hyllas. Förbered er på en sprakande varm och glittrande helkväll med fantastiska tolkningar av bland andra Dolly Parton, Shania Twain, Faith Hill och mycket mer som får publiken att drömma sig bort till Nashvilles magiska värld! 


Alexzandra Wickman och The Wildwood Dreamers Band kommer under hösten 2023 att besöka 6 noggrant utvalda städer. För turnéplan och biljettbokning besök: www.mtlive.se 


Medverkande: 

Alexzandra Wickman: Vocals/Guitars
David Henriksson: Electric Guitars/Acoustic Guitars Nicke Widén: Banjo/Dobro/Pedal Steel/Electric Guitar TBA: Fiddle/Keys
Jonas Lindberg: Bass
John Löfgren: Drums 

WE BELIEVE IN EVENTS

AND CONCERTS

MT Live AB är ett event bolag med inriktning på live musik och turnéproduktion.  Vi arbetar med turnéer och shower runt om i hela Sverige.


Vi är en helhetslösning för våra uppdragsgivare, vi ordnar allt inom ljud, ljus, tekniker, arenabokning, planering, turnéledare, marknadsföring, pr, biljetthantering mm. Vi använder oss av professionella samarbetspartners med stor erfarenhet i branschen.


Den största delen i verksamheten är egna produktioner men vi jobbar också på konsultbasis för andra aktörer inom nöjesindustrin.