Hösten 2022  

4/10 Uppsala, UKK FÅTAL

5/10 Västerås, Konserthus

6/10 Eskilstuna, Lokomotivet

7/10 Nyköping, Culturum SLUTSÅLT

8/10 Linköping, Crusellhallen

9/10 Norrköping, De Geer 

19/10 Sundsvall, Tonhallen - OBS! Gunilla

ersätts av Therese Löf

20/10 Skellefteå, Sara Kulturhus

21/10 Luleå, Kulturens hus

22/10 Umeå, Idun

23/10 Gävle, Konserthus

26/10 Jönköping, Spira FÅTAL

27/10 Kalmar, Kalmarsalen

28/10 Karlskrona, Konserthusteatern

29/10 Lund, Stadsteater SLUTSÅLT

30/10 växjö, Konserthus SLUTSÅLT

1/11 Stockholm, Oscarsteatern FÅTAL

2/11 Borås, Åhaga

3/11 Örebro, Conventum

4/11 Halmstad, Teater FÅTAL

5/11 Vara, Konserthus FÅTAL

6/11 GBG, Lorensbergsteatern FÅTAL

10/11 Falun, Magasinet FÅTAL

11/11 Bollnäs, Kulturhus

12/11 Härnösand, Teater SLUTSÅLT

13/11 Östersund, PB Hallen SLUTSÅLT

Du kan också boka hotellpaket med billjetter direkt via vår samarbetspartner Nöjesresor.se

THANK YOU FOR THE MUSIC – EN HYLLNING TILL BJÖRN & BENNY

 

Publiksuccén fortsätter under hösten 2022. Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding gör sig redo för att möta publiken igen med showen "Thank You For the Music". Det är hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från bl.a. BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia. Det kommer att bli svårt att sitta still...

 

Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvist och Karin Funk sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner.

 

Det är två av landets mest folkkära kompositörer som tolkas av flera av landets mest folkkära artister. Showen rymmer mycket av det bästa Sverige har att erbjuda. Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och livet bakom kulisserna.

 

Kalle Moraeus – Denna prisbelönte speleman behöver ingen närmare presentation. Kalle är en av våra mest folkkära artister, nära vän till Benny Andersson och även medlem i Benny Andersons orkester (BAO). Kalle var under många år firad programledare för SVT-succéerna ”Så ska det låta” och ”Moraeus med mera” – Kalles egna tv-programserie som sändes åren 2011–2017. Nu senast under 2018 såg vi Kalle kämpa framgångsrikt i TV4:s "Biggest looser VIP".

 

Gunilla Backman – En av våra största musikalartister! Gunilla har spelat många av de tunga rollerna i ett flertal stora musikaler bl.a. Les Misérables, West Side Story, Miss Saigon, Jesus Christ Superstar för att nämna några. 2005 fick hon huvudrollen som Donna i den svenska musikalversionen av Mamma Mia (som Gunilla spelade med i 2005–2007 på Cirkus i Stockholm). För insatsen i Mamma Mia blev hon 2006 tilldelad Guldmasken.

 

Johan Boding – Han känns igen som frontfigur för otaliga succéer med hyllningskonserter till Queen. En som imponerats av Johans sång är Queen-gitarristen och legenden Brian May. Johan sjunger allt från jazz och visor till rock och han har bl.a. deltagit i SVT:s "Så ska det låta" och "Doobidoo". Han har turnerat med "Sol, Vind och Vatten", en hyllningskonsert till Ted Gärdestads låtskatt. Han har även haft roller i flera musikaler och tilldelades Guldmasken 1997 för sin medverkan i Miss Saigon.

WE BELIEVE IN EVENTS

AND CONCERTS

MT Live AB är ett event bolag med inriktning på live musik och turnéproduktion.  Vi arbetar med turnéer och shower runt om i hela Sverige.


Vi är en helhetslösning för våra uppdragsgivare, vi ordnar allt inom ljud, ljus, tekniker, arenabokning, planering, turnéledare, marknadsföring, pr, biljetthantering mm. Vi använder oss av professionella samarbetspartners med stor erfarenhet i branschen.


Den största delen i verksamheten är egna produktioner men vi jobbar också på konsultbasis för andra aktörer inom nöjesindustrin.