Dinnershows är något vi på MT live jobbat med under en lång tid men när coronapandemin slog till och blev långvarig så utvecklades konceptet och responsen från både artister och gäster har varit fantastiskt. Det vi tror och är övertygande om är att denna form av underhållning är här för att stanna även efter pandemin. Att få njuta av våra största artister och musiker i ett intimt och avskalat format där dofter, miljö, mat och dryck harmoniserar med musik och sång är vad vi kallar en exklucive experience.

 

MT live målsättning är att skapa en unik kväll, ett minne för våra gäster som vi hoppas de bär med sig, därför ställs det tuffa krav på alla inblandande. Ljud, ljus, mat, dryck, service för både gäster och artister är superviktigt och vi ger alltid hundra procent för att uppnå bästa resultat. Några av de artister som ingått i vår ”exklucive dinnershow” är bla Tommy Körberg, Danny Saucedo, Ola Salo, Peter Jöback, Jill Johnson mfl

 

Vi väljer ut samarbetspartner med stor omsorg och är mycket stolta för det samarbete vi gör med Elite Hotel of Sweden samt alla de fristående hotell ute i landet som vi inlett samarbete med.

Välkommen till Exclusive Dinner Show - Peter Jöback!


Upplev en av våra största stjärnor, Peter Jöback, i ett format du aldrig tidigare sett! Det blir en kväll där ledorden är intimt, nära och avskalat med mat och musik av toppklass. Under kvällen serveras en härlig trerätters middag. Vår förhoppning är att skapa en kväll där kombinationen av smaker, musik och miljö fyller våra sinnen med välbehövliga intryck. Kom och njut av en kväll där vi får höra flera av Peter Jöbacks största låtar, men också mycket annat som Peter själv valt ut med stor omsorg och noggrannhet. Vi är säkra på att det kommer bli några mycket speciella och magiska kvällar!

Självklart följer vi myndigheternas rekommendationer för att säkerhetsställa att evenemangen är Corona-anpassade. 

 

Bokningsinfo:   Om restriktioner skulle innebära att evenemanget måste ställas in så erbjuds pengarna tillbaka eller biljett till nytt datum. Du som kund väljer vilket alternativ du tycker är bäst. Singel eller bokningar för två personer kan komma att placeras med annat sällskap beroende på plats tillgång.

 

Produced by MT Live


Gottskär Hotell


Onsala 5, 6 & 7 Aug 2021


Biljetter: Gottskär


-----


Elite Hotels


GÖTEBORG 20 & 21 aug 2021

KARLSTAD 26, 27 & 28 aug 2021


Biljetter: elite.se/peterjobackVälkommen till Exclusive Dinner Show - Ola Salo!


Upplev en av våra största stjärnor, Ola Salo, i ett format du aldrig tidigare sett! Det blir en kväll där ledorden är intimt, nära och avskalat med mat och musik av toppklass. Under kvällen serveras en härlig trerätters middag och vår förhoppning är att skapa en kväll där kombinationen av smaker, musik och miljö fyller våra sinnen med välbehövliga intryck. Kom och njut av en kväll där vi på nära håll få lära känna artisten Ola Salo som tillsammans med sin pianist gör något helt unikt!

 

Självklart följer vi myndigheternas rekommendationer för att säkerhetsställa att evenemangen är Corona-anpassade. Om restriktioner skulle innebära att evenemanget måste ställas in så erbjuds pengarna tillbaka eller biljett till nytt datum. Du som kund väljer vilket alternativ du tycker är bäst. Singel eller bokningar för två personer kan komma att placeras med annat sällskap beroende på plats tillgång.

 

Produced by MT LiveMarstrands Havshotell


Marstrand 1, 2 & 3 Juli 2021


Biljetter: Marstrand


-----


Åsby Hotell & Konferens


Hallstahammar 8, 9, & 10 Juli 2021


Biljetter: Hallstahammar


-----


Kulturhuset Skagerack


Strömstad 15, 16 & 17 Juli 2021


Biljetter: Strömstad


-----


Gottskär Hotell


Onsala 21, 22, 23 & 24 Juli 2021


Biljetter: Gottskär


-----


Havsbadet


Lysekil 29, 30, & 31 Juli 2021


Biljetter: Lysekil


-----


Slottshotellet i Kalmar


Kalmar 5 & 6 Aug 2021


Biljetter: Kalmar


-----


Elite Hotel Marina Tower


Nacka 3 & 4 Sep 2021


Biljetter: Nacka


-----


Varbergs Stadshotell & Asia Spa


Varberg 7, 8 & 9 okt 2021


Biljetter: VarbergVälkommen till Exclusive Dinner Show - CHARLOTTE PERRELLI!


Upplev en av våra största stjärnor, Charlotte Perrelli, i ett format du aldrig tidigare sett! Det blir en kväll där ledorden är intimt, nära och avskalat med mat och musik av toppklass. Under kvällen serveras en härlig trerätters middag i vår Spegelsal där vi skapat en helhet av smaker, musik och miljö som gör detta till en oförglömlig kväll.

Välkommen att njuta av en show där vi får höra flera av Charlotte Perrellis största hits, men också mycket annat som Charlotte själv valt ut med stor omsorg och noggrannhet. Med sig har hon sina två fina musiker som bjuder på en bred repertoar, allt från finstämda favoriter till de odödliga klassikerna och såklart senaste Mellosuccén - Still Young ...

En varm kväll med mycket skratt, glädje och inblick bakom scenen i fokus.


Produced by MT LiveKosta Boda Art Hotel


Kosta 20 & 21 Aug 2021


Biljetter: Kosta


----


Elite Stora Hotellet Jönköping


Jönköping 10 & 11 Sep 2021


Biljetter: Jönköping


----


Elite Stadshotellet Eskilstuna


Eskilstuna 17 & 18 Sep 2021


Biljetter: Eskilstuna


----


Elite Stadshotellet Karlstad


Karlstad 24 & 25 Sep 2021


Biljetter: Karlstad


----


Elite Hotel Marina Tower


Stockholm 8 & 9 Okt 2021


Biljetter: Stockholm


----


Varbergs Stadshotell & Asia Spa


Varberg 12 & 13 nov 2021


Biljetter: Varberg

Danny Saucedo ”Dinner Club Experience”!


Efter dundersuccéerna med fullsatta showerna ”NU” och ”Run (A)Way Show” är det nu klart att Danny Saucedo kommer till Göteborg och anrika Kajskjul 8, med nya succékonceptet ”Dinner Club Experience”. Tidigare har showerna gjort stor succé på Berns i Stockholm och nu kommer Danny med 6 unika föreställningar till Kajskjul 8. Göteborgspremiär blir det den 3 september och spelas till den 18 september 2021.

 

Biljetterna till Danny Saucedo ”Dinner Club Experience” på Kajskjul 8 släpps tisdag den

21 juni kl. 10.00 via www.kajskjul8.se och spelas den 3, 4, 10, 11, 17, 18 september 2021.


Scenkonstnären Danny Saucedo håller inte igen trots det mindre formatet. Det blir en blandning av storslaget och minimalistiskt. Här kommer du nära och tillsammans med en fantastisk matupplevelse får du uppleva en av landets absolut största underhållare. ”Dinner Club Experience” bjuder på en musikalisk resa, och nytt material som blandas med hitsen.

    

Om Danny Saucedo: Han är en av Sveriges mest väletablerade pop-artister med flertalet hit-låtar, Grammis-vinster och utsålda krogshower. Under 2020 sålde han ut Globen men tvingades ställa in på grund av den pågående pandemin har han istället varit aktuell med ny musik och medverkan i Melodifestivalen (där han tog sig till final). 

 

Läs mer: www.kajskjul8.se


Välkommen till Exclusive Dinner Show - Kalle Moraeus – La Vita è Bella

 

Italiensk afton? Ja, visst kommer du som gäst känna dofter, smaker och höra toner som förknippas med medelhavet, men La Vita è Bella är så mycket mer än så!

 

Vi vill ge dig som gäst en ”feel good” kväll du sent ska glömma. En kväll fylld av sång, musik, skratt och gemenskap, och givetvis mat och dryck av högsta klass. Kalle bjuder in sina vänner stjärnkocken Alexandra Zazzi, Göteborgs egna Sting Hans Helander och vårt nya stjärnskott på countryhimlen, låtskrivaren och artisten Alexzandra Wickman. Tillsammans beger de sig ut på en ”Dinner Show” - turné i Sverige som andas det vi alla just nu behöver, värme, kärlek, gemenskap och en smak av det ljuva livet!

 

Kalle och Alexandra Zazzi kommer fråga sig om vi kan leva det ljuva livet med god mat och dryck samtidigt som vi lever hälsosamt? Både Kalle och Alexandra har vi sett de senaste åren i bland annat ”Biggest Loser” och nu senast Kalle Moraeus i ”16 Weeks of Hell”. De har varit med om en resa som haft stor påverkan på deras liv och även gjort att de hittat en stark vänskap till varandra. Kalle och Alexandra kommer att under kvällen ge sina bästa tips och idéer på hur vi kan kombinera det goda livet med en hälsosam livsstil och det gör de med mycket humor, självdistans och en gnutta allvar.

 

Det blir en kväll där publiken får uppleva Kalle Moraeus på ett helt nytt sätt, där musiken och Kalles gäster bjuder på alltifrån svensk folkmusik, italienskt, country, irländskt och amerikanskt i en salig blandning av låtar, musik och sång. Helt enkelt den musik som betytt mycket för Kalle genom åren, men som han tidigare kanske inte haft tillfälle att framföra…

 

Alexandra Zazzi kommer att komponera kvällens meny och hjälpa till i det lokala köket under kvällen. Det är ingen hemlighet att menyn kommer inspireras från medelhavet och framförallt Alexandras andra hemland Italien.

 

Vi vågar utlova en magisk kväll med Kalle och hans vänner, var med och upplev La Vita è Bella!


Gottskär Hotell


Onsala 4 Aug 2021


Biljetter: Gottskär


-----


Fridas Restaurang:


Varberg 5 & 6 Aug 2021


Biljetter: Varberg

Välkommen till Exclusive Dinner Show - Tommy Körberg


Varmt välkomna till en exklucive experience dinnershow med en av 

våra största artister genom tiderna! Publiken bjuds på ett noggrant 

utvalt axplock av Tommys Körbergs långa musikaliska karriär, blandat 

med Tommys omisskännliga humor. Dessutom medverkar den 

begåvade pianisten Carl Flemsten. 

En minnesvärd kväll med tre rätters och dryck i en fantastisk miljö. 

  

Fakta Tommy Körberg

1948 föddes Bert-Tommy Gustaf Körberg i Norsjö i Västerbotten. Familjen var musikalisk och 

redan som barn hade Tommy lokala uppträdanden och var med i kör.

Den stora debuten kom år 1968 med albumet Nature Boy som gav honom en Grammis för Årets 

Nykomling. 1969 kom Tommy med i Eurovision Song Contest med låten Judy Min Vän och året 

efter fick han stora hits med låtarna Drömmen om Elin och Som en bro över mörka vatten.

Under 70-talet var han medlem i banden Solar Plexus och Made in Sweden och även i 

föreställningar som Mahagonny, Svea Hund på Göta Lejon och filmen Ronja Rövardotter. Senare 

etablerade Tommy sig vidare inom musikalgenren där han fick roller i exempelvis Les Misérables, 

Sound of Music, Chess och Rivierans guldgossar. Han har också vunnit priser som t.ex. 

Guldmasken, Karl Gerhards hederspris och Cornelis Vreeswijk-stipendie


Elite Stora Hotellet Jönköping


Jönköping 1 & 2 Okt 2021


Biljetter: Jönköping