Till våra biljettköpare!

 

 

Som ni säkert hört så förväntas riksdagen denna vecka klubba igenom att det kommer krävas covidpass för evenemang över 100 personer. Detta gäller då vår turné med Anders Ekborg och Stilla jul.

 

Vi ber er därför ladda ner ert vaccinpass när ni kommer till konsertlokalen för att visa upp för personal på plats.

 

VACCINPASS

  • De vaccinationspass som ska användas vid de berörda sammankomsterna är desamma som utfärdas för resor av E-hälsomyndigheten sedan den 1 juli.
  • Beviset innehåller qr-kod, och kan laddas ned, skrivas ut eller uppvisas i mobilen. Den som saknar e-legitimation kan skriva ut, fylla i och posta en blankett, men får räkna med avsevärda väntetider.
  • Bevis på negativt test eller tillfrisknandebevis omfattas inte av de nya reglerna. För resor finns däremot möjlighet att få olika covidbevis.
  • Information om hämtning av covidbevis finns på ehalsomyndigheten.se och covidbevis.se.

 

 

Vi kommer inte godkänna återbetalningar, utan som det står i biljettavtal och på biljetten återlöser vi ej biljetter. Detta gäller inte om man av medicinska själ inte kan vaccinera sig. Om du tillhör denna grupp så ber vi dig kontakta den biljettleverantör där du köpt dina biljetter, det kommer krävas läkarintyg för att få återbetalning.

 

Vi ser fram emot en smittsäker och helt fantastisk julkonsert!

 

Varmt Välkomna

 

MT Live