HÖSTEN 2018

Lennie Norman – Gubbvarning Live!

Lennie Norman – Gubbvarning Live!

 

Det var 27 år sen sist han gjorde en egen Stand Up show! Nu är det äntligen dags för komikens fader, legendaren och en av Sveriges mest erfarna och populära komiker Lennie Norman att ge sig ut på en rikstäckande turné med föreställningen Gubbvarning Live. Föreställningen bygger vidare på böckerna med samma namn och som sålts i över 70.000 exemplar.

 

21/10 Stockholm, Intiman

24/10 Hässleholm, Kulturhuset

25/10 Ängelholm, Jarl Kulle Scenen

26/10 Lund, Stadsteatern

27/10 Malmö, Palladium

28/10 Helsingborg, Stadsteater

31/10 Göteborg, Lorensbergsteatern

1/11 Trollhättan, Kulturhuset

2/11 Karlstad, Scalateatern

3/11 Västerås, Teatern

4/11 Stockholm, Intiman

7/11 Falkenberg, Stadsteatern

8/11 Nässjö, Kulturhuset Pigalle Teatersalongen

9/11 Karlskrona, Konserthusteatern

10/11 Värnamo, Gummifabriken

11/11 Norrtälje, Roslagsskolans Aula

12/11 Uppsala, Reginateatern EXTRA

14/11 Uppsala, Reginateatern

15/11 Gävle, Centralteatern

16/11 Hudiksvall, Kulturhuset Gladahudik

18/11 Bollnäs, Kulturhuset

25/11 Stockholm, Intiman

 

Sånger till Friheten – En hyllning till Björn Afzelius

 

2018 FINNS DET ÅTER CHANS att höra Björn Afzelius mest älskade sånger live på̊ scen, framförda av musiker

ur hans inre krets. Föreställningen ”Sånger till friheten” är en hyllning till en av Sveriges mest älskade låtskrivare och artister.

Om Björn fått leva hade han fyllt 71 år under 2018. Så blev det inte. Men istället för att förbanna sjukdom och död väljer vi att lyft a fram livsglädjen och kraften i hans skapande.

Bakom initiativet till hyllningsturnén står Olle Nyberg, som producerade flera av Björns plattor och spelade med honom i 15 år. Tillsammans med Mikael ”Nord” Andersson och Göran ”Guran” Blomgren.

 

12/10 Falun, Kulturhusettio14

13/10 Örebro, Hjalmar Bergmanteatern

14/10 Karlstad, Scalateatern

Sister Soul – En hyllning till soulens största!

 

Sister Soul startades i februari 2018 i samband med videoinspelningen av ett Stevie Wonder medley.

Bandets Kapellmästare Dan Lindén hade arrangerat medleyt för sångerskorna Lollo Gardtman, Sofia Jung, Kajsa Borg och Kirsti Lucena och det hela var tänkt som en engångsgrej. Dock blev det så lyckad kemi under inspelningen att gänget bestämde sej för att bilda ett nytt band; Sister Soul. Sedan dess har bandet hunnit göra några spelningar som har blivit stora succéer, bl.a. ett bejublat framträdande under Kulturkalaset i Göteborg. De fyra tjejerna tar publiken med storm och deras tolkningar av artister som Michael Jackson, Stevie Wonder, Bruno Mars, Aretha Franklin, Prince mfl går rakt in i hjärtat.

Förutom de 4 frontsångerskorna, som alla var för sej har solokarriärer och är väletablerade inom musikbranschen, består Sister Soul av Dan Lindén piano, Richard Hauer gitarr, Martin Olsson bas och Jacob Linde trummor.

Följ med på en fantastisk resa genom soulmusikens historia och hör några av de största stjärnorna tolkas av denna makalöst begåvade kvartett. Vi vågar utlova att publiken kommer få en upplevelse utöver det vanliga.

 

28/ 10 Karlstad, Scalateatern

SIW MALMKVIST & ANN-LOUISE HANSON

 

 

Under 2017 gav sig Lill-Babs, Ann-Louise Hanson och Siw Malmkvist ut på en stor Sverigeturné som fick namnet 183 år på scen. Showen blev en stor publiksuccé så man bestämde sig för att förlänga turnén och meningen var att man skulle ut under hösten 2018. Men efter att Barbro efter en kort tids sjukdom plötsligt gick bort, tyckte Siw och Ann-Louise det kändes svårt att ge sig ut på turné utan Barbro. Men efter samtal från Barbros bror Lasse, kändes det ändå rätt att göra en ny turné. ” Barbro ställde aldrig in” sa Lasse.

 

Turnén kommer genomföras i Barbros anda och hon kommer att bli hyllad och ihågkommen i showen, publiken kommer få höra hits från Siws och Ann-Louise´s fantastiska låtskatt, liksom anekdoter från deras långa karriärer. Allt ackompanjerat av kapellmästare Benneth Fagerlund och gitarristen Martin Tallström.

Precis som tidigare är det MT Live som producerar turnén.

 

2/10 Falköping, Stadsteatern

3/10 Värnamo, Gummifabriken

4/10 Kungsbacka, Teater

5/10 Varberg, Nöjeshallen

10/10 Lund, Stadsteatern

14/10 Katrineholm, Tallåsskolans aula

Brolle feat Mimi Werner - Winter Classic Tour

Unplugged

 

Brolle och Mimi Werner åker för första gången ut på en gemensam vinter/julturné!

 

Det har nu gått över 17 år sedan Brolle slog igenom med dunder och brak. Svenska folket tog snabbt den originella och skönsjungande norrlänningen till sina hjärtan. Hans tolkningar av bla Elvis tillhör de bästa som gjorts inte bara i Sverige utan i hela världen enligt många. Han har skaffat sig en bred publik och med sin säregna stil samt fantastiska röst har han trollbundit svenska folket under en lång tid.

 

De senaste året har vi sett Brolle i huvudrollen på succéshowen Elvis, Cash, The Killer & me som gått för slutsålda hus på Göta Lejon i Stockholm.

 

Efter stora arenakonserter och folkparksturnéer kommer Brolle i vinter ge sig ut på en akustiskt finstämd kyrkoturné där publiken kommer få möta Brolle som vi inte sett honom förut. Tillsammans med sin flickvän Mimi Werner och ytterligare en musikant kommer publiken få en magisk kväll där Brolle bjuder publiken på eget material och självklart också fantastiska tolkningar som hör julen och vintern till. Varmt välkomna till Winter Classic Unplugged med en av Sveriges absolut bästa röster.

 

21/11 Kiruna, Kiruna kyrka

22/11 Jokkmokk, Jokkmokks nya kyrka

23/11 Sorsele, Sorsele kyrka

24/11 Malå, Malå kyrka

28/11 Östersund, Gamla teatern

29/11 Järvsö, Jörvsö kyrka

4/12 Visby, Sankta Maria domkyrka

5/12 Nynäshamn, Nynäshamn kyrka

6/12 Kalmar, Kalmar Slott Gröna Salen

7/12 Karlskrona, Konserthusteatern

8/12 Lysekil, Lysekils kyrka

MT Live AB är ett event bolag med inriktning på live musik och turnéproduktion. Vi arbetar med turnéer och shower runt om i hela Sverige.

 

Vi är en helhetslösning för våra uppdragsgivare, vi ordnar allt inom ljud, ljus, tekniker, arenabokning, planering, turnéledare, marknadsföring, pr, biljetthantering mm. Vi använder oss av professionella samarbetspartners med stor erfarenhet i branschen.

 

Den största delen i verksamheten är egna produktioner men vi jobbar också på konsultbasis för andra aktörer inom nöjesindustrin.

 

WE BELIEVE IN EVENTS

AND CONCERTS