25/10 Halmstad, Teater

26/10 Helsingborg, Konserthus

27/10 Växjö, Konserthus

30/10 Linköping, Crusellhallen

31/10 Kalmar, Kalmarsalen

1/11 Karlskrona, Konserthusteatern

2/11 Norrköping, De geer

3/11 Karlstad, CCC

5/11 Stockholm, Rival

6/11 Stockholm, Rival

7/11 Gävle, Konserthus

8/11 Örebro, Conventum

9/11 Falun, Magasinet

10/11 Sundsvall, Tonhallen

13/11 Luleå, Kulturens hus

14/11 Skellefteå, Nordanå

15/11 Umeå, Aula Nordica

16/11 Härnösand, Teater

17/11 Bollnäs, Kulturhus

20/11 Göteborg, Konserthus

21/11 Kungsbacka, Teater

22/11 Lund, Stadsteater

23/11 Jönköping, Spira

24/11 Uppsala, Kongress

"Kombinera ditt konsertbesök med övernattning på hotell. Hos Nöjesresor.se kan du boka hotellpaket som inkluderar 1 natt på 4-stjärnigt hotell, konsertbiljett och frukostbuffé."

THANK YOU FOR THE MUSIC – EN HYLLNING TILL BJÖRN & BENNY

 

I höst gästar Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding 23 städer runt om i landet med "Thank You For the Music". Det är hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia och ännu fler hits. Det kommer att bli svårt att sitta still...

 

Den 26/3 släpps biljetterna till den mäktiga hitkavalkaden som har premiär i Halmstad 25/10. Med sig har Backman, Moraeusoch Bodingett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvist och Linda Holberg sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner.

 

Det är två av landets mest folkkära kompositörer som tolkas av flera av landets mest folkkära artister. Höstens stora turné rymmer mycket av det bästa Sverige har att erbjuda. Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och livet bakom kulisserna.

 

Kalle Moraeus– Denna prisbelönte speleman behöver ingen närmare presentation. Kalle är en av våra mest folkkära artister, nära vän till Benny Andersson och även medlem i Benny Andersons orkester (BAO). Kalle var under många år firad programledare för SVT-succéerna ”Så ska det låta” och ”Moraeus med mera” – Kalles egna tv-programserie som sändes åren 2011–2017. Nu senast under 2018 såg vi Kalle kämpa framgångsrikt i TV4:s "Biggest looser VIP".

 

Gunilla Backman –En av våra största musikalartister! Gunilla har spelat många av de tunga rollerna i ett flertal stora musikaler bl.a. Les Misérables, West Side Story, Miss Saigon, Jesus Christ Superstar för att nämna några. 2005 fick hon huvudrollen som Donna i den svenska musikalversionen av Mamma Mia(som Gunilla spelade med i 2005–2007 på Cirkus i Stockholm).För insatsen i Mamma Miablev hon 2006 tilldelad Guldmasken.

 

Johan Boding –Han känns igen som frontfigur för otaliga succéer med hyllningskonserter till Queen. En som imponerats av Johans sång är Queen-gitarristen och legenden Brian May. Johan sjunger allt från jazz och visor till rock och han har bl.a. deltagit i SVT:s "Så ska det låta" och "Doobidoo". Han har turnerat med "Sol, Vind och Vatten", en hyllningskonsert till Ted Gärdestads låtskatt. Han har även haft roller i flera musikaler och tilldelades Guldmasken 1997 för sin medverkan i Miss Saigon.

Jack Vreeswijk


Jack Vreeswijk är låtskrivaren, textförfattaren och kompositören med fyra rosade fullängdsalbum på meritlistan. Till det, och icke minst, son till en av vår tids mest kända och folkkära artister – Cornelis Vreeswijk.

Med sina personliga tolkningar av sin fars oändliga låtskatt, har Jack etablerat sig som en av landets mest uppskattade artister. Han har tilldelats flera utmärkelser och prisbelönats med såväl Cornelis Vreeswijk-stipendiet som Fred Åkerström-stipendiet. Jack var under 2017 & 2018 ute på en bejublad och slutsåld konserthus turné med Cajsastina Åkerström, nu är han tillbaks i Göteborg och denna gång på Stora Teatern, en av Sveriges vackraste konsertarenor.

”Vreeswijk sjunger Vreeswijk” är konsertnamnet där det bästa från far och son framförs med tillhörande berättelser bakom låtarna. Det bjuds på en resa i tiden och man kan förvänta sig nostalgi blandat med nymodigheter.16/4 Göteborg, Stora Teatern


Babblarna Andra Musikalen - Bibbel Babbel Bubbel


Dundersuccén med första musikalen och 431 spelade föreställningar får en uppföljare!


En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.


Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med robotflickan Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.


19/4 Västerås, Konserthus 11.00 EXTRA

19/4 Västerås, Konserthus 14.00

20/4 Linköping, Konsert & Kongress 11.00 EXTRA

20/4 Linköping, Konsert & Kongress 14.00

21/4 Norrköping, Louis de geer 14.00

22/4 Örebro, Conventum 14.00

MT Live AB är ett event bolag med inriktning på live musik och turnéproduktion.  Vi arbetar med turnéer och shower runt om i hela Sverige.


Vi är en helhetslösning för våra uppdragsgivare, vi ordnar allt inom ljud, ljus, tekniker, arenabokning, planering, turnéledare, marknadsföring, pr, biljetthantering mm. Vi använder oss av professionella samarbetspartners med stor erfarenhet i branschen.


Den största delen i verksamheten är egna produktioner men vi jobbar också på konsultbasis för andra aktörer inom nöjesindustrin.


WE BELIEVE IN EVENTS

AND CONCERTS