Efter förra årets succé så är det nu klart att det blir en ny turné på Västkusten i sommar. Tjolöholms slott i Kungsbacka, Havsbadsparken i Lysekil samt Scen på Bönn i Hamburgsund är de platser som kommer besökas.

 

Vi är väldigt glada över att presentera årets artister som består av Idolvinnaren med den mäktiga rösten Chris Kläfford, Timo Räisänen, Sofia Källgren, Lennie Norman och vid flygeln sitter Kungälvs sonen David Carbe.

 

Sånger vid havet vill ge publiken en annorlunda musikkväll där musikalitet och sång står i fokus. Avskalat, akustiskt, intimt är ledorden för att bygga en magisk stämning på några av Västkustens vackraste platser.

 

Så varmt välkommen till tre sommarkvällar som sent ska glömmas, välkomna till Sånger vid havet 2018.

 

Sånger vid havet

Sven-Ingvars - Länge leve Sven-Ingvars!

SOMMAR 2018

26/7 Kungsbacka, Tjolöholms Slott

 

28/7 Hamburgsund, Scen på Bönn

 

Den 22 mars 2017 gick Sven-Erik Magnusson, en av vår tids största musikprofiler och artister, ur tiden. Den karaktäristiska stämman tystnade men han lever ändå i allra högsta grad vidare genom den enorma låtskatt som Sven-Ingvars levererat genom sina 60 år som band.

 

Sverige-turnén kommer att gå under namnet ”Länge leve Sven-Ingvars!” och det blir därmed ett nytt kapitel för bandet som gett Sverige ett soundtrack.Sven-Eriks son Oscar Magnusson tar nu plats vid mikrofonen med väldigt stor respekt och kärlek:

 

"Jag ser det, lite avdramatiserat, som att jag flyttar närmare mitten av scenen och att jag kan göra något fint, relevant och bra av det och samtidigt få säga ett slags 'tack för allt pappa'. Jag kan, vill eller ska inte försöka fylla hans skor, möjligen kärleksfullt följa hans steg. Sven-Ingvars musik kommer alltid vara en del av den svenska folksjälen men den ska också leva vidare och ta plats i rummet för levande musik i framtiden" berättar Oscar.

 

Hits, nya tolkningar och bortglömda skatter, allt stöpt i en vördande form till bandets ledstjärna, Sven-Erik Magnusson.

 

Åldersgräns 13 år

 

20/7 Kungsbacka, Tjolöholms slott

Samir & Viktor

 

Popduon Samir & Viktor består av den före detta dokusåpakändisen Samir Badran och modebloggaren Viktor Frisk och bildades 2014. Killarna har sedan start haft stora hits med låtarna "Success", "Fick feeling" och "Saxofuckingfon" – De har även haft stora succéer i Melodifestivalen med låtarna ”Bada Nakna” och ”Groupie” och i år shufflade de sig vidare direkt till final med bidraget ”Shuffla”.

De har dessutom levererat sommarhit efter sommarhit. Sommaren 2017 välte de Sverige med låtarna "Kung" som handlar om att vara ung och leva livet och "Vi gör det ändå" som är ett statement mot alla som hatar på sociala medier. De är nu redo att anamma 2018 och den 13/7 hälsar vi dem varmt välkomna till Havsbadsparken i Lysekil!

13/7 Lysekil, Havsbadsparken

Babblarna – Första Musikalen!

Utsålda föreställningar över hela Sverige, musikalen om Babblarna har blivit en stor succé och fått lysande recensioner. Under våren beger sig babblarna ut på stor Sverigeturné.

Äntligen har barnens favoriter blivit en föreställning!

En svängig, interaktiv och rolig musikal med barnens stora favoriter Babblarna. Ni får träffa robotflickan Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och många många, många fler.

En historia om kärlek och omtanke om varandra, om äventyr, mod och om att annorlunda är bra det med. Allt förpackat med språkutveckling, specialpedagogik och svängig musik i första rummet – framfört med tal, tecken, sång och dans.

14/7 Hamburgsund, Scen på Bönn

HÖSTEN 2018

Lennie Norman – Gubbvarning Live!

Lennie Norman – Gubbvarning Live!

 

Det var 27 år sen sist han gjorde en egen Stand Up show! Nu är det äntligen dags för komikens fader, legendaren och en av Sveriges mest erfarna och populära komiker Lennie Norman att ge sig ut på en rikstäckande turné med föreställningen Gubbvarning Live. Föreställningen bygger vidare på böckerna med samma namn och som sålts i över 70.000 exemplar.

 

21/10 Stockholm, Intiman

24/10 Hässleholm, Kulturhuset

25/10 Ängelholm, Jarl Kulle Scenen

26/10 Lund, Stadsteatern

27/10 Malmö, Palladium

28/10 Helsingborg, Stadsteater

31/10 Göteborg, Lorensbergsteatern

1/11 Trollhättan, Kulturhuset

2/11 Karlstad, Scalateatern

3/11 Västerås, Teatern

4/11 Stockholm, Intiman

7/11 Falkenberg, Stadsteatern

8/11 Nässjö, Kulturhuset Pigalle Teatersalongen

9/11 Karlskrona, Konserthusteatern

10/11 Värnamo, Gummifabriken

11/11 Norrtälje, Roslagsskolans Aula

14/11 Uppsala, Reginateatern

15/11 Gävle, Centralteatern

16/11 Hudiksvall, Kulturhuset Gladahudik

18/11 Bollnäs, Kulturhuset

25/11 Stockholm, Intiman

 

Sånger till Friheten – En hyllning till Björn Afzelius

 

2018 FINNS DET ÅTER CHANS att höra Björn Afzelius mest älskade sånger live på̊ scen, framförda av musiker

ur hans inre krets. Föreställningen ”Sånger till friheten” är en hyllning till en av Sveriges mest älskade låtskrivare och artister.

Om Björn fått leva hade han fyllt 71 år under 2018. Så blev det inte. Men istället för att förbanna sjukdom och död väljer vi att lyft a fram livsglädjen och kraften i hans skapande.

Bakom initiativet till hyllningsturnén står Olle Nyberg, som producerade flera av Björns plattor och spelade med honom i 15 år. Tillsammans med Mikael ”Nord” Andersson och Göran ”Guran” Blomgren.

 

12/10 Falun, Kulturhusettio14

13/10 Örebro, Hjalmar Bergmanteatern

14/10 Karlstad, Scalateatern

SIW MALMKVIST & ANN-LOUISE HANSON

 

1/10 Falun, Kulturhuset tio14

2/10 Falköping, Stadsteatern

3/10 Värnamo, Gummifabriken

4/10 Kungsbacka, Teater

5/10 Varberg, Nöjeshallen

6/10 Falkenberg, Stadsteatern

7/10 Borås, Åhaga

8/10 Kungälv, Mimershus

9/10 Karlskrona, Konserthus teatern

10/10 Lund, Stadsteatern

13/10 Norrtälje, Roslagsskolans aula

14/10 Katrineholm, Tallåsskolans aula

SIW MALMKVIST & ANN-LOUISE HANSON

 

Under 2017 gav sig Lill-Babs, Ann-Louise Hanson och Siw Malmkvist ut på en stor Sverigeturné som fick namnet 183 år på scen. Showen blev en stor publiksuccé så man bestämde sig för att förlänga turnén och meningen var att man skulle ut under hösten 2018. Men efter att Barbro efter en kort tids sjukdom plötsligt gick bort, tyckte Siw och Ann-Louise det kändes svårt att ge sig ut på turné utan Barbro. Men efter samtal från Barbros bror Lasse, kändes det ändå rätt att göra en ny turné. ” Barbro ställde aldrig in” sa Lasse.

 

Turnén kommer genomföras i Barbros anda och hon kommer att bli hyllad och ihågkommen i showen, publiken kommer få höra hits från Siws och Ann-Louise´s fantastiska låtskatt, liksom anekdoter från deras långa karriärer. Allt ackompanjerat av kapellmästare Benneth Fagerlund och gitarristen Martin Tallström.

Precis som tidigare är det MT Live som producerar turnén.

 

MT Live AB är ett event bolag med inriktning på live musik och turnéproduktion. Vi arbetar med turnéer och shower runt om i hela Sverige.

 

Vi är en helhetslösning för våra uppdragsgivare, vi ordnar allt inom ljud, ljus, tekniker, arenabokning, planering, turnéledare, marknadsföring, pr, biljetthantering mm. Vi använder oss av professionella samarbetspartners med stor erfarenhet i branschen.

 

Den största delen i verksamheten är egna produktioner men vi jobbar också på konsultbasis för andra aktörer inom nöjesindustrin.

 

WE BELIEVE IN EVENTS

AND CONCERTS