HÖSTEN 2018

21/10 Stockholm, Intiman

24/10 Hässleholm, Kulturhuset

25/10 Ängelholm, Jarl Kulle Scenen

26/10 Lund, Stadsteatern FÅTAL KVAR

27/10 Malmö, Palladium FÅTAL

28/10 Helsingborg, Stadsteater

31/10 Göteborg, Lorensbergsteatern FÅTAL KVAR

1/11 Trollhättan, Kulturhuset

2/11 Karlstad, Scalateatern

3/11 Västerås, Teatern FÅTAL KVAR

4/11 Stockholm, Intiman

7/11 Falkenberg, Stadsteatern

8/11 Nässjö, Kulturhuset Pigalle Teatersalongen

9/11 Karlskrona, Konserthusteatern

10/11 Värnamo, Gummifabriken

11/11 Norrtälje, Roslagsskolans Aula

12/11 Uppsala, Reginateatern EXTRA FÅTAL KVAR

14/11 Uppsala, Reginateatern SLUT

15/11 Gävle, Centralteatern

16/11 Hudiksvall, Kulturhuset Gladahudik

18/11 Bollnäs, Kulturhuset

25/11 Stockholm, Intiman

 

Lennie Norman – Gubbvarning Live!

Lennie Norman – Gubbvarning Live!

 

Det var 27 år sen sist han gjorde en egen Stand Up show! Nu är det äntligen dags för komikens fader, legendaren och en av Sveriges mest erfarna och populära komiker Lennie Norman att ge sig ut på en rikstäckande turné med föreställningen Gubbvarning Live. Föreställningen bygger vidare på böckerna med samma namn och som sålts i över 70.000 exemplar.

 

Brolle feat Mimi Werner - Winter Classic Tour

Unplugged

 

Brolle och Mimi Werner åker för första gången ut på en gemensam vinter/julturné!

 

Det har nu gått över 17 år sedan Brolle slog igenom med dunder och brak. Svenska folket tog snabbt den originella och skönsjungande norrlänningen till sina hjärtan. Hans tolkningar av bla Elvis tillhör de bästa som gjorts inte bara i Sverige utan i hela världen enligt många. Han har skaffat sig en bred publik och med sin säregna stil samt fantastiska röst har han trollbundit svenska folket under en lång tid.

 

De senaste året har vi sett Brolle i huvudrollen på succéshowen Elvis, Cash, The Killer & me som gått för slutsålda hus på Göta Lejon i Stockholm.

 

Efter stora arenakonserter och folkparksturnéer kommer Brolle i vinter ge sig ut på en akustiskt finstämd kyrkoturné där publiken kommer få möta Brolle som vi inte sett honom förut. Tillsammans med sin flickvän Mimi Werner och ytterligare en musikant kommer publiken få en magisk kväll där Brolle bjuder publiken på eget material och självklart också fantastiska tolkningar som hör julen och vintern till. Varmt välkomna till Winter Classic Unplugged med en av Sveriges absolut bästa röster.

 

21/11 Kiruna, Kiruna kyrka

22/11 Jokkmokk, Jokkmokks nya kyrka FÅTAL KVAR

23/11 Sorsele, Sorsele kyrka

24/11 Malå, Malå kyrka FÅTAL KVAR

28/11 Östersund, Gamla teatern SLUT

29/11 Järvsö, Jörvsö kyrka

4/12 Visby, Sankta Maria domkyrka FÅTAL KVAR

5/12 Nynäshamn, Nynäshamn kyrka FÅTAL KVAR

6/12 Kalmar, Kalmar Slott Gröna Salen FÅTAL KVAR

7/12 Karlskrona, Konserthusteatern FÅTAL

8/12 Lysekil, Lysekils kyrka

VÅREN 2019

Babblarna Andra Musikalen - Bibbel Babbel Bubbel

 

Dundersuccén med första musikalen och 431 spelade föreställningar får en uppföljare!

 

En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

 

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med robotflickan Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

 

19/4 Västerås, Konserthus

20/4 Linköping, Konsert & Kongress

21/4 Norrköping, Louis de geer

22/4 Örebro, Conventum

13/3 Ljungaverk, Teatersalongen

15/3 Övik, Folkan Teater

16/3 Hudiksvall, Kulturhuset Glada Hudik

17/3 Bollnäs, Kulturhus

”När Rocken kom till Sveg” Part 2

 

När rocken kom till Sveg blev ett begrepp i hela landet 2013 efter att dokumentärfilmen med samma namn visades på Sveriges Television.

 

Över en miljon människor såg filmen vilket gjorde att musikern och artisten Kingen kunde turnera med en liveföreställning 2014 genom Riksteatern.

Med nittio föreställningar blev detta Riksteaterns mest sålda produktion någonsin i deras historia.

 

Kingen tog publiken med på en musikalisk resa genom 1950-60 och 70-talet och allt berättades genom ett landsbygdsperspektiv.

Den kulturella krocken som uppstod på 1950-talet när Rock`n`rollen och den amerikanska tonårskulturen drabbade den svenska landsbygden belystes av Kingen och hans band genom historieberättande och svängig musik.

THATS ALL RIGHT!

 

En mäktig hyllning till 50 & 60 talet!

 

Varmt välkomna till en mäktig hyllning tillägnad 50 och 60 talets största legender och ikoner. Elvis, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Chuck Berry, Beach Boys, Beatles, Rolling Stones, Bob Dylan, Fats Domino är några av de som tolkas i denna hyllade föreställning

.

På scen möter ni Kingen Karlsson som sist han turnerade gjorde stor succé med sin kritikerhyllade show ”När rocken kom till Sveg” , showen spelades för fullsatta hus i ca 90 städer och orter runt om i hela Sverige. Turnén baserades på SVT:s dokumentär med samma namn och sågs av över 1 miljon människor.

6/3 Vara, Konserthus

9/3 Örebro, Hjalmarbergmanteatern

10/3 Stockholm, Intiman

 

MT Live AB är ett event bolag med inriktning på live musik och turnéproduktion. Vi arbetar med turnéer och shower runt om i hela Sverige.

 

Vi är en helhetslösning för våra uppdragsgivare, vi ordnar allt inom ljud, ljus, tekniker, arenabokning, planering, turnéledare, marknadsföring, pr, biljetthantering mm. Vi använder oss av professionella samarbetspartners med stor erfarenhet i branschen.

 

Den största delen i verksamheten är egna produktioner men vi jobbar också på konsultbasis för andra aktörer inom nöjesindustrin.

 

WE BELIEVE IN EVENTS

AND CONCERTS